Ingrediente autentice, fără conservanţi

Napoletana

Sosurile Barilla, care iau naștere din peste 100 de ani de dragoste pentru paste, aduc pe masa dumneavoastră toată imaginația gustoasei si sanatoasei bucătării italiene. Orice rețetă a fost gândită pentru a valorifica cât mai bine toate formatele de paste, de la cele tradiționale la cele mai neobișnuite. Preparate exclusiv cu ingrediente selecționate, sunt recomandate iubitorilor de arome mediteraneene, intense și naturale, proaspete și "pline de soare". Sosul "Napoletana" evocă, așa cum indică și numele său, gustul Napoletanilor pentru o bucătărie delicioasa. Acest sos are ca ingrediente principale roșiile, elementul de bază al numeroaselor rețete din gastronomia italiana. Barilla a asociat acestui actor de prim plan dulceața cepei, apetisantul gust al usturoiului, parfumul timului și al pătrunjelului, precum și indispensabilul ulei de măsline. O rețetă simplă și aromată!

Napoletana

Cum se utilizează

Este un sos care răspunde așteptărilor tuturor iubitorilor de paste pentru că se poate combina foarte bine cu toate formele, în special cu Tortiglioni. Pregătit pentru a fi vărsat peste paste, va pune în evidență aroma tuturor ingredientelor dacă este mai întâi încălzit la foc mic sau la microunde. Pentru felurile cele mai rafinate, Barilla sfătuiește adăugarea în sosul Napoletana a catorva ligurițe de smântână sau, pentru un gust si mai intens, un filet de hamsie. Încă de la prima degustare, veți simți căldura și umorul Italiei.

sfat pentru o și mai multă aromă