Ingrediente autentice, fără conservanţi

Base per Bolognese

De ce să alegem un sos Bolognese pentru paste? În primul rând, pentru că este unul dintre cele mai apreciate și îndrăgite sosuri din bucătăria italiană. Mai mult, este foarte gustos și se potrivește excepțional cu foarte multe sortimente de paste.

Base per Bolognese

Cum se utilizează

Base per Bologonese este ușor de utilizat și de dozat. Acesta conține ingredientele principale al e sosului Bolognese: roșii și diferite sortimente de legume și condimente, care conferă acestui sos o aromă deosebită de ceapă, morcovi, usturoi și busuioc. Nu contine carne!

sfat pentru o și mai multă aromă

La sosul Base per Bolognese se adaugă carnea tocată preferată, fie ea de vițel, miel sau porc. Imediat ce carnea se prăjește bine, adăugați Base per Bolognese și lăsați să se gătească la foc mic timp de 20 de minute. Sosul obținut poate fi folosit și la lasagne Barilla: în așa fel puteți pregăti în scurt timp unul dintre cele mai îndrăgite feluri cu paste din bucătăria italiană, Lasagne.